SäyRi-12/13

Vuosina 2012 ja 2013 syntyneiden tyttöjen ja poikien jalkapallojoukkueeseen ilmoittautuminen on käynnissä. 

Kesällä 2024 joukkue harjoittelee Säynätsalon tekonurmella tiistaisin ja torstaisin klo 18.45 – 20.00. Kausi alkaa torstaina 2.5. ja kestää aina syyskuun loppuun saakka. Välissä kesälomatauko heinäkuussa.

Joukkueen tavoitteena on harjoitella jalkapallotaitoja ja pelaamista ilman kilpailutoimintaa kivassa porukassa kolmen valmentajan johdolla. Kaikki lapset lähtötasoon katsomatta ovat lämpimästi tervetulleita!

Harjoituksiin tarvitaan mukaan oma pallo (koko 4), nappikset, säärisuojat, juomapullo sekä sään mukainen vaatetus. Peliasun tilaaminen on omakustanteista ja vapaaehtoista. Tilaus tehdään toukokuussa. Joukkueelle pyritään järjestämään kauden aikana muutama harjoitus- /ystävyysottelu. 

Kesäkaudelle 2024 ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse osoitteeseen tea.alarmo@gmail.com. Viestiin lapsen nimi, syntymäaika ja huoltajan yhteystiedot. Aikaisemmin joukkueessa pelanneilta riittää nimi. Lisätietoa ja toimintaohjeita saa paluupostina. Lapsella on mahdollisuus kokeilla harrastusta ilman maksua kahden viikon ajan. Joukkueen yhteydenpitokanavana toimii huoltajien wa-ryhmä.

Valmentajat: Helmi Himanen, Aino Jokilahti ja Riia Perälä

Lämpimästi tervetuloa. Otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä!

Terveisin joukkueenjohtaja Tea Alarmo
p. 040 5381426,  tea.alarmo@gmail.com