T/P 12/13

Joukkue perustettiin 2020 alkukesästä, joukkueen kokoonpano on toki muuttunut ajan saatossa. Pääperiaatteenamme on liikuttaa ja innostaa lapsia urheilemaan, jalkapallon hienouksia unohtamatta. Kauden tavoitteena on opetella 8v8 pelisysteemi: https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/kaikki_pelaa_-saannot_tiivistettyna_pelinohjaajille.pdf

Kesäkaudelle 2022 tulee ilmoittautua sähköpostitse. Viestiin lapsen nimi / sotun alku, lisätietoa paluupostina sitten kootusti. Kauden toimintamaksu seuran käytänteiden mukaisesti (35 €). Joukkueenjohtaja kerää toimintamaksut ja tilittää ne Säynätsalon Riennolle.

Harjoitukset tiistaina ja torstaina (18 jälkeen) Säynätsalon tekonurmella, toukokuusta alkaen, kun talvi hellittää otteensa. Joukkueelle pyritään järjestämään kauden aikana muutama harjoitus- / ystävyysottelu tai turnaus. Harjoituksiin tarvitaan mukaan oma pallo, nappikset, säärisuojat, juomapullo sekä sään mukainen vaatetus.

Joukkueen koko on rajattu mutta toivottavasti kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Joukkue on oletettavasti poikavoittoinen, mitään esteitä tyttöjen osallistumiseen ei kuitenkaan ole.

Valmentajat: Aino Jokilahti, Riia Perälä, Helmi Himanen

Joukkueenjohto: Petra ja Mika Varis (0400 547 053), sayrifutis1213(at)gmail.com

Pyydämme yhteydenotot aluksi ensisijaisesti sähköpostitse. Joukkueen vanhemmille ilmoitetaan myös WhatsApp-ryhmä, jossa tiedotetaan ajankohtaisista tapahtumista.