SäyRi-12/13

Vuosina 2012 ja 2013 syntyneiden tyttöjen ja poikien jalkapallojoukkueen toiminta jatkuu toukokuussa 2024. Joukkueella ei ole harjoituksia talvikauden aikana. 

Kesällä 2024 joukkue tulee harjoittelemaan kaksi kertaa viikossa Säynätsalon kentällä. Harjoittelupäivät varmistuvat kevään 2024 aikana. Tavoitteena on harjoitella jalkapallotaitoja ja pelaamista ilman kilpailutoimintaa kivassa porukassa kolmen valmentajan johdolla. Kaikki lapset lähtötasoon katsomatta ovat lämpimästi tervetulleita!

Joukkueelle pyritään järjestämään kauden aikana muutama harjoitus- /ystävyysottelu. Harjoituksiin tarvitaan mukaan oma pallo, nappikset, säärisuojat, juomapullo sekä sään mukainen vaatetus. Peliasun tilaaminen on omakustanteista ja vapaaehtoista. Tilaus tehdään toukokuussa.

Kesäkaudelle 2024 ilmoittautuminen tehdään sähköpostitse osoitteeseen tea.alarmo@gmail.com. Viestiin lapsen nimi, syntymäaika ja huoltajan yhteystiedot. Lisätietoa saa paluupostina sitten kootusti. Kauden toimintamaksu seuran käytänteiden mukaisesti. Summa tarkentuu kevään 2024 aikana. Lapsella on mahdollisuus kokeilla harrastusta ilman maksua. Joukkueenjohtaja kerää toimintamaksut ja tilittää ne Säynätsalon Riennolle. Joukkueen yhteydenpitokanavana toimii huoltajien wa-ryhmä.

Valmentajat: Helmi Himanen, Aino Jokilahti ja Riia Perälä

Otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä!
terveisin joukkueenjohtaja Tea Alarmo
p. 040 5381426,  tea.alarmo@gmail.com