Jalkapallo

Joukkueet

Säynätsalon Riennon arvot, tasa-arvoisuus, demokraattisuus ja yhteisöllisyys, näkyvät vahvasti myös seuran jalkapallotoiminnassa: Riennon jalkapallon kantavana periaatteena on tarjota harrastamisen ja liikkumisen iloa lapsille osaamistasosta ja vanhempien tilipussin koosta riippumatta. Tarjoamme monipuolista, matalan kynnyksen toimintaa jalkapallon parissa kaiken ikäisille alkaen koko perheen pallokoulusta yltäen aina Palloliiton sarjoissa pelaaviin joukkueisiin. Tavoitteenamme on tietenkin myös, että pelaajat kehittyvät lajissa – mutta ilman ryppyotsaista menestyksen tavoittelua. Hyvien pelaajien lisäksi haluamme kasvattaa hyviä joukkuetovereita.

Säynätsalon Riennon jalkapallossa kaikki tehdään vahvasti yhdessä. Ilman aktiivisia vanhempia ja seuran jäseniä ei myöskään ole toimintaa. Etsimmekin aktiivisesti riveihimme valmentajia, joukkueenjohtajia ja pelinohjaajia. Lähde siis mukaan mukavaan porukkaan ja mahdollistamaan harrastamisen ja liikkumisen iloa lapsille!

Katso lisätiedot harjoitusvuoroista ja toiminnasta joukkuekohtaisilta sivuilta yllä olevista linkeistä.

Yleiset lisätiedot: jalkapallojaoston puheenjohtaja Jouni Kivinen, jouni.kivinen@vesi-visio.net

Säynätsalon tekonurmella pelataan paljon eri sarjojen jalkapallo-otteluita. Tutustu tästä linkistä tuleviin matseihin ja käy seuraamassa monen eri tason ja ikäryhmän pelejä!

Toimintamaksut

Kesäkauden 1.5.-30.9.2024 toimintamaksut:

100 €/pelaaja, seuraavat sisarukset 50 €. Pallokoululaisten, Kortteliliigaan osallistuvien tai vain harjoittelevien joukkueiden toimintamaksu on 50 €/pelaaja.

Valmentajien ja joukkueenjohtajien lapset tai jos pelaaja valmentaa itse, 0 €

Joukkueet keräävät toimintamaksut yhdeksi summaksi, joka tilitetään seuran
tilille FI77 5290 2040 0255 81.

Pelaajatietojen toimittaminen

Joukkueenjohtaja toimittaa toimintamaksun maksaneista pelaajista luettelon jäsenvastaava Anne Kaltialalle

Ladattava palkkiolomake

Juniorivalmentajan/tuomarin palkkiolomake