Tennis

TENNISKENTÄN KÄYTTÖ- JA HOITO-OHJEET

  1. Pelioikeus kentällä on avaimen haltijoilla, jotka ovat maksaneet kausimaksun. Samalla avaimella voivat kenttää käyttää myös perheenjäsenet ja heidän vieraansa. Avaimen lainaaminen ulkopuolisille on kielletty. Avaimen lunastushinta on 100 euroa. Uusien avainten hankinnoista vastaa Raimo Hiekkavirta, puh. 040 564 8354. Avaimen haltijoiden kausimaksu on 40 euroa. Maksu maksetaan viimeistään kesäkuun 2022 loppuun mennessä Säynätsalon Riennon tennisjaoston tilille.
  2. Avaimenhaltijat vastaavat, että kenttä jää käytön jälkeen asianmukaiseen kuntoon. Samoin kukin huolehtii kenttäalueen yleisestä siisteydestä, esim. viemällä omat juomapullot, roskat ja pallopurkit mukanaan. Kenttää saa käyttää vain tenniksen palaamiseen. Ovet on lukittava poistuttaessa.
  3. Kenttä harjataan ja kastellaan käytön jälkeen. Suuret kolot ja montut tasoitetaan. Aloita harjaus kentän ulkokehältä, harjaa kenttää kiertäen ja päätä harjaus kenttäpuoliskon keskiöön. Kenttää on kasteltava riittävästi. Muista sulkea vesihana.
  4. Nappulatossuilla tai teräväreunaisilla kengillä ei saa pelata, ei myöskään sateen pehmittämällä kentällä. Älä harjaa vettä pois kentältä, massa lähtee mukana!
  5. Pelivuoro varataan sukunimellä kopin seinällä olevaan ajanvarauslistaan. Varaus voidaan tehdä enintään kahdeksi tunniksi (2 h), yksi varaus kerrallaan. Tennisjaostolla on oikeus varata kenttä erillistä tapahtumaa varten, esim. tenniskurssi.
  6. Käyttäjille tiedoksi, että aiemmat kaksi kenttää peruskorjattiin talkootyönä v. 1997. Aitojen ja materiaalien hankinnan hoiti silloinen kenttien valvoja Finndomo Oy. Nyt yhdestä tenniskentästä ja sen hoidosta vastaa Säynätsalon Riennon tennisjaosto. Yhteistyökumppanina toimii Jyväskylän kaupungin Liikuntapalvelut.


HAUSKOJA PELIHETKIÄ KAIKILLE TENNIKSEN HARRASTAJILLE!
SÄYNÄTSALON RIENNON TENNISJAOSTO

Kausimaksu (v. 2022) on 40 euroa
Tili: KESKI-SUOMEN OSUUSPANKKI
SÄYNÄTSALON RIENTO RY TENNISJAOSTO
Tilinumero: FI43 5290 0220 4973 80
Kentän avainvastaava: raimo.hiekkavirta@gmail.com, puhelin 040 564 8354

Tenniskentän käyttöohjeistus tulostettavassa pdf-muodossa.