Pallokoulu

Pallokoulu tulee taas! 

SäyRi järjestää kesälle -24 Pallokoulun, joka sopii noin 3-5 vuotiaille, mutta saa pienemmät tai isommatkin osallistua oman innon mukaan! Pallokoulu toimii kesä-, heinä-, ja elokuun. Maksimi osallistujamäärä on 20 lasta.

Pallokoulussa touhutaan oman huoltajan kanssa parina erilaisia harjoitteita ja leikkejä lävitse Säynätsalon tekonurmella. Lisäksi pääsemme testaamaan myös yleisurheilua! Paljon kaikkea kivaa touhua on luvassa. Varusteiksi harjoituksiin riittää hyvin ulkoliikuntaan sopiva, kelinmukainen vaatetus sekä oma pallo (koko 3) ja juomapullo täynnä vettä. Lenkkarit sopivat hyvin Pallokouluun jalkineiksi! Pallokoulu ei osallistu erillisiin pelitapahtumiin tai turnauksiin.

Harjoitukset kestävät 45min, ja lisäksi ohjatun toiminnan jälkeen on halukkaille omatoimiaikaa 15min kentällä. Harjoituksia on 2 kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin: 17:30-18:15. Ensimmäiset harkat ovat 4.6.2024 ja viimeiset 29.8.2024. Katso Pallokoulun tarkempi harjoittelualue alla olevasta kuvasta (klikkaa kuvaa):

Kesäkauden toimintamaksu on 50 € / lapsi.

Ota yhteyttä mieluiten sähköpostilla: jouni.kivinen@vesi-visio.net / 040 703 0098