Sisällöntuottajan ohjeistus

Automaattinen sisältö

Osa Säyrin nettisivun sisällöstä tulee automaattisesti Säyrin omista sosiaalisen median julkaisuista. Kun Instagramissa tai Facebookissa julkaistaan jotain Säyrin tunnuksilla, ilmestyy se etusivun Tapahtumat ruutuun.

Sama aineisto näkyy myös Tapahtumat menuvalikon takana olevalla sivulla.

Poikkeus automatiikkaan: Tapahtuma-ruudun yläreunassa on varattuna paikka toimitetulle jutulle (tai useammalle). Tämä aineisto tulee toimittaa harri.taskinen@tavolobianco.com ja mainita, että se halutaan etusivun Tapahtumat-ruutuun.

Toimitukselliset uutiset

Uutiset ovat toimituksellisia pitempiä juttuja kuvineen, joita ei sellaisenaan julkaista sosiaalisessa mediassa. Tämä aineisto tulee toimittaa harri.taskinen@tavolobianco.com. Teksti voi olla word-, pdf-, txt- tai sähköpostimuodossa. Kuvat mielellään jpg- tai png-muodossa, riittävän isoina. Muista liittää mukaan myös kuvatekstit ja kuvaajan nimi.

Uutiset näkyvät etusivulla Uutiset-ruudussa julkaisujärjestyksessä. Etusivulle on mahdollista kiinnittää uutisia, jotka ovat edelleen ajankohtaisia, mutta tippuisivat jo pois uudenpien tieltä.

Sama aineisto näkyy myös Tapahtumat menuvalikon takana olevalla sivulla.

Jaostosivujen vuosittain päivittyvät tiedot

Jaostot päivittävät omien alasivujensa sisällöt kesätoiminnan osalta huhtikuun ja talvikauden osalta elokuun loppuun mennessä .

Tämä aineisto tulee toimittaa harri.taskinen@tavolobianco.com. teksti voi olla word-, pdf-, txt- tai sähköpostimuodossa. Kuvat mielellään jpg- tai png-muodossa, riittävän isoina.

Muista myös kuvatekstit ja kuvaajan nimi.

Sponsorit

Sponsoreista tarvitaan logo ja asiakkaan toivoma nettisosoite, johon kuva linkataan.

Sponsori-aineisto tulee toimittaa harri.taskinen@tavolobianco.com. Kuvat mielellään jpg- tai png-muodossa, riittävän isoina. Myös pdf-tiedosto käy, mutta muunnetaan kuvaksi ennen sivulle sijoittamista.

Jos jaoksilla on omia tai joukkuekohtaisia sponsoreita, tulee muistaa mainita mihin sponsorimaininta pitää kohdistaa.

Materiaalipankki

Materiaalipankista löytyvät logotiedostot ja graafinen ohjeistus.

Linkkaa yhteistyökumppaneille tämä sivu.

Lisäaineistot ja päivitykset materiaalipankkiin tulee toimittaa harri.taskinen@tavolobianco.com