Säyrin koripallovalmennus vahvistui 

Kesän aikana Säyrin koripallovalmennus vahvistui entisestään, kun Toni Nyman ja Anni Kärkkäinen liittyivät seuran valmennusvahvuuteen! Toni ottaa vastuulleen mikropojat ja Anni toimii seuran fysiikkavalmentajana. Tässä lyhyt esittely uusista valmentajista!
 

Tässä Toni, Säyrin mikropoikien uusi päävalmentaja

Minulla on koripallo ollut aina lähellä sydäntä; nuoruudessa itse pelaajan roolissa ja vanhemmiten valmentaja.

Olen toiminut koripallon ammattivalmentajana noin 10 vuoden ajan. Toimin Salon Vilppaan korisliiga-joukkueen apuvalmentajana 5 vuoden ajan, jonka jälkeen muutin Jyväskylään. Jyväskylä Basketball Academyssa minulla lähtee nyt 5. kausi käyntiin päätoimisena valmentajana ja seuran junioripäällikkönä. JBA:ssa vastuullani on arkivalmennuksen lisäksi urheilijoiden lukioyhteistyö gradian kanssa sekä olen kansainvälisten EYBL-pelien päävalmentaja.
Näiden arkitöiden ulkopuolella olen myös pitänyt valmentajakoulutuksia eri seuroissa ympäri Suomea sekä vastannut Piispalan sekä Kisakallion korisripareilla korisvalmennuksesta.
 
Korisnäkemystä on siis kertynyt eri rooleissa monipuolisista ympäristöistä, ja nyt olen todella innoissani siitä, että pääsen ihan nuorten palloilijoiden arkeen mukaan.

Muutettuani kesällä Kinkovuoreen heräsi heti halu olla mukana paikallisen seuran toiminnassa ja keskustelut Kostin kanssa vahvistivat näkemystäni siitä, että Säyrissä on hyvä tekemisen meininki kehittää sekä seuraa että paikallista juniorikoripalloa seuraavalle tasolle. Koen, että minulla voi olla annettavaa koko seuralle tämän seuraavan askeleen ottamisessa ja ajatuksena onkin olla seuran toiminnassa mukana pitkällä tähtäimellä sekä valmentamassa että sparraamassa muita valmentajia.
 

Tässä Anni, seuran uusi fysiikkavalmentaja

Hyppään joukkueiden mukaan jeesaamaan oheisharjoittelun toteutuksessa sekä tukemaan lajivalmentajia siinä, että lajiharjoitukset sisältää riittävästi loukkaantumisia ennaltaehkäiseviä elementtejä 
 
Olen itse pelannut korista liiga-ja maajoukkuetasolla ja sen jälkeen toiminut nuorten maajoukkueissa vastuufysioterapeuttina 5-vuoden ajan, ToPossa neljä kautta nuorten sekä naisten korisliigajoukkueen fysiikkavalmentajana. Viimeisimpänä Jyväskylään paluumuuton jälkeen kaksi vuotta JBA miesten fysiikkavalmentajana/fysioterapeuttina ja Jyväskylän urheiluakatemialla fysiikkavalmentajana. Näkemystä lajiin on siis sekä pelaajan että valmentajan roolista eri ympäristöissä.
Heinäkuun lopussa jään äitiyslomalle ja sen myötä JBA:n toiminnasta sivuun, mutta koska Säyrin suunnasta heräsi tarve alkaa lisäämään seuran arkeen oheisharjoittelua, sitä alan seuran eri ikäryhmissä äitiysloman ohella tekemään kasvavissa määrin. Ja aloitan fysiikkavalmennukset U14 tyttöjen kanssa!