Riento tarvitsee rallitalkoolaisia

Elokuussa ajetaan Jyväskylässä MM-rallien osakilpailu. Riento on vastannut suurelta osin rallin liikenteenohjauksesta, niin tänäkin vuonna. 

Säynätsalon Riennon toiminnan perustavoite on tarjota edullisia liikuntamahdollisuuksia, erityisesti lapsille ja nuorille.

Riento on tukenut jo vuosia juniorijaostojen toimintaa merkittävällä summalla. Tuen mahdollistavat Riennon yhteistyökumppanit sekä rallien talkoot. Viime vuonna liikenteenohjauksessa oli yli 70 talkoolaista. Tulevana kesänä meidän tulee varautua vielä suurempaan panokseen. Jotta onnistumme liikenteenohjauksessa, tarvitsemme lähes sata talkoolaista. Kun talkoolaisia on riittävästi, kenenkään urakka ei ole liian suuri.

Liikenteenohjaus on hauskaa eikä muita vaatimuksia ole kuin ajokortti ja 18 vuoden ikä. Jokainen osaa toimia poliisin antaman koulutuksen ja ohjeiden mukaan ja poliisit käyvät vielä paikan päällä auttamassa, jos tarvetta on. Tänä vuonna Secto Rallin ohjausvuorot Riennolla ovat 1.-4.8.2024

Riento kutsuu kaikkia junioriliikunnan tukemisesta kiinnostuneita ihmisiä yhteisiin rallitalkoisiin.  Ilmoittautumiset toukokuun loppuun mennessä Forms-linkin kautta:  https://forms.office.com/e/Aa5jhYbxAhMyös Tiina Räsäselle (tiina.rasanen@saynatsalonriento.fi) voi ilmoittautua suoraan.