Korona-kriisi, rallit ja Riento

Koronan takia lasten, nuorten ja aikuistenkin ryhmäliikunta on ollut tauolla jo kuukauden päivät. Tämä on asia, jolle sen paremmin Riento kuin muutkaan urheiluseurat eivät voi mitään. Niissä seuroissa, joissa on palkattuja työntekijöitä, tilanne on taloudellisestikin erittäin vaikea. Riennon toiminta pohjautuu kokonaan talkootyöhön, mikä helpottaa seuramme tilannetta. Suuri kiitos tästä vanhemmille ja muille vapaaehtoista talkootyötä tekeville!

Riennon suurin yhteinen talkootyön ponnistus on ollut jo vuosia Neste Rallin liikenteenohjaus. Elokuussa piti olla 70-vuotisjuhlaralli. Tällä hetkellä rallin toteutuminen on korona-kriisin takia hyvin epävarmaa ja epävarmuus jatkuu ainakin kesäkuun alkuun, pahimmillaan kesäkuun loppuun saakka. Jos ralli toteutuu, tarvitsemme lähes sata talkoolaista hoitamaan homman. Emme voi odottaa lopullisia päätöksiä, vaan meidän on löydettävä liikenteenohjaajia siltä varalta, että ralli toteutuu.

Riento vetoaa siis kaikkiin Riennon ystäviin, jotta ilmoittautuisitte liikenteenohjaukseen 6 – 9.8. Liikenteenohjaus on mukava tehtävä eikä muita vaatimuksia ole kuin ajokortti. Jokainen osaa toimia poliisin antaman koulutuksen ja ohjeiden mukaan ja poliisit käyvät vielä paikan päällä auttamassa, jos tarvetta on.

Ilmoittautumiset kesäkuun loppuun mennessä Riennon rallivastaaville:
SaanaViikman-Helin (saana.viikman@hotmail.com)
ja Vesa Kupari (vesa.kupari@gmail.com).

Riennon johtokunta käsitteli 20.4. harrastustoiminnan aloittamisen mahdollisuuksia. Riento sitoutuu aloittamaan lasten, nuorten ja aikuisten kuntoilijoiden harjoitukset heti, kun se valtakunnan hallituksen ja lajiliitojen päätösten perusteella on mahdollista. Tervetuloa siis harrastamaan, toivottavasti jo kesällä! Ensin jalkapalloa, yleisurheilua, tennistä ja petankkia. Syksyn myötä käynnistyvät muut lajit.

Säynätsalon Riento