INFOKIRJE MACRONIN VARUSTEISTA

SOVITTAMINEN

Suosittelemme aina ennen tilaamista sovittamaan seuravaatteet, jotta jokaiselle pelaajalle ja taustahenkilölle tulee varmasti oikean kokoinen vaate. Osa Macronin seuravaatteista saattavat ovat yleisesti ottaen hieman istuvampaa mallia verrattuna muihin merkkeihin ja tästä syystä sovittaminen on suositeltavaa. Suuntaa antavana neuvona voidaan sanoa, että mikäli yläosien osalta olet kokoa L niin Macronin vaatteissa sinulle menee koko XL. Kaikissa varusteasioissa sinua palvelee Macronilta Toni Niskanen.
Macron Finland: Toni Niskanen, toni@macronfinland.fi, 044 0578 171.

TILAAMINEN

Tilaaminen tapahtuu aina seuran omasta verkkokaupasta, jonne on seurakohtainen rekisteröitymislinkki alla. Kopioi linkki verkkoselaimeesi ja tee rekisteröityminen loppuun asti. Huomioithan, että toimitus- ja laskutusosoitteet eivät ole välttämättä sama, eli täytä rekisteröityessä kaikki kentät huolella niin tilaaminenkin helpottuu. Yrityssarakkeeseen laitatte seuran ja joukkueenne tiedot (esim. SäyRi jalkapallo / P10). Rekisteröitymisen jälkeen sivun vasempaan laitaan tulee seurasi nimellä oleva verkkokauppa, josta löydät SäyRi-seurahinnalla olevat seuravaatteet sekä harjoitus- ja lääkintävarusteet niin pelaajille kuin taustoille. Oikeus tilata laskulle avautuu, kun olemme vastaanottaneet rekisteröitymisenne ja tarkistaneet yhteystietonne sekä oikeutenne laskutukseen. Kiireellisissä tapauksissa olkaa yhteydessä omaan myymäläänne.
Rekisteröitymislinkki: https://macronfinland.fi/fi/omat-sivut/rekisteroidy?tc=s%C3%A4yri
Toivomme, että tilaukset tulevat aina joukkueenjohtajan tai varustevastaavan kautta joukkueen yhteistilauksena, mutta esimerkiksi uuden pelaajan liittyessä joukkueeseen, voi tilauksen tehdä erillisenä tilauksena. Myös pelaajilla ja vanhemmilla on mahdollisuus tehdä yksityishenkilönä tilauksia verkkokaupan kautta seurahintaan. Yksityishenkilöiden tilausten maksaminen tapahtuu aina tilauksen yhteydessä, laskulle tilauksia saavat ainoastaan seuran nimeämät henkilöt kustakin joukkueesta/seurasta.
Kaikki suoraan verkkokaupan alla olevat seuravaatteet, harjoitusvälineet ja lääkintätuotteet ovat valmiiksi hinnoiteltu SäyRi-seurahinnoin, joista ei enää erikseen saa alennuksia. Kaikki muut tuotteet, jotka eivät ole seuran verkkokaupan alla, myymme seuran jäsenille seurahintaan, joka on merkitty tuotteeseen punaisella. Sama alennus koskee myös Turun sekä Vantaan myymälöissä olevia tuotteita pl. lisäravinteet, salibandytuotteet, muut erillistuotteet sekä fanituotteet, joille on erillinen hinnoittelu.

PAINATUS

Voit tilauksien yhteydessä tilata kauttamme nimikointi-, nimikirjain-, numero- tai sponsorilogopainatukset erillisen hinnaston mukaisesti. Mallistossa esitettyjen yläosien, takkien, laukkujen ja reppujen hinnat sisältävät valmiiksi SäyRi-logon, joka painetaan kyseisiin tuotteisiin automaattisesti.
Voit valita painatuksen samalla kun valitset tilaamasi koot merkitsemällä PAINATUS-kohtaan rastin haluamanne painotuotteen kohdalle ja sen jälkeen lataamalla Excel-tiedoston, johon voit merkitä haluamasi painatukset tuotekohtaisesti. Paino-ohjeilla täytetty Excel-tiedosto tulee lähettää tilauksen jälkeen osoitteeseen myynti@macronfinland.fi tai toni@macronfinland.fi. Merkitse sähköpostiin myös tilauksesi numero varmistaaksesi, että ohjeet menevät oikeaan tilaukseen. Epäselvissä tilanteissa olemme teihin yhteydessä aina ennen painatuksia.

TILAUSTEN TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan Postin tai Matkahuollon kautta omalle paikkakunnallenne, josta Posti/Matkahuolto ilmoittaa kun tuotteet ovat noudettavissa heidän toimipisteestään. Mikäli olet tilausvaiheessa valinnut noudon Vantaan myymälästä, tulee tässä tapauksessa ilmoitus suoraan Macronilta.

YHTEYSTIEDOT

MACRON STORE TURKU                                                                 MACRON STORE VANTAA

Läntinen pitkäkatu 21-23                                                                   Robert Huberintie 2 M

20100 Turku                                                                                         01510 Vantaa

+358 20 787 1761                                                                                 +358 20 787 1760

 

Juho Kirjonen, Turku                                                                        Toni Niskanen, Vantaa

+358 40 731 4425                                                                               +358 44 0758 171

juho@macronfinland.fi                                                                     toni@macronfinland.fi

 

Esa Nieminen, Turku                                                                        Marja Eräpohja, Vantaa

+358 40 8250 467                                                                              +358 40 7279 942

esa@macronfinland.fi                                                                       marja@macronfinland.fi

 

Atte Kirkko-Jaakkola, Turku

+358 50 995 7014

atte@macronfinland.fi