100-vuotisjuhlakirja valmistumassa

Riennon johtokunta alkoi valmistella seuran 100-vuotisjuhlia jo vuonna 2020. Ensimmäisiä päätöksiä oli tehdä juhlakirja 90-vuotisjuhlien tapaan. 100-vuotisjuhlakirjan teemana on Säynätsalon lasten ja nuorten liikunta sadan vuoden aikana. Kirjassa pohditaan yhteiskunnan muutosten vaikutuksia lasten ja nuorten liikuntaan, unohtamatta mielenkiintoisia ja hauskoja henkilökohtaisia tarinoita vuosikymmenten varrelta. Kirjaa varten on haastateltu kymmeniä säykkiläisiä ihmisiä, ulkomaita myöten.

Kirjan päätoimittaja on Kimmo Suomi ja hänen apunaan on noin kymmenen hengen ryhmä Riennon aktiiveja. Toimikunta kokoontui torstaina 13.1. ja sillä oli puitavanaan noin 150 sivua valmistunutta tekstiä. Keskustelu oli reipasta ja avointa: yhteisymmärryksessä sovittiin tarvittavista toimenpiteistä.

Kirja valmistuu syksyyn mennessä ja se julkaistaan Riennon 100-vuotisjuhlassa 29.10.2022.

Riennon puheenjohtaja Vesa Kupari (oik.) ja yhteistyökumppanivastaava Pauli Korhonen vilauttivat seuran 100. juhlavuoden ilmettä työryhmälle, joka valmistelee juhlateosta Säynätsalon lasten ja nuorten liikunnasta sadan vuoden ajalta.